Handelsbetingelser

www.lilleand.dk ejes og drives af LilleAnd IVS, CVR nr.: 37871249, Godthåbsvej 97, st th, 2000 Frederiksberg.

For at handle hos os kræves det at du er fyldt 18 år og besidder et gyldigt betalingskort som vi accepterer. Der kan afviges fra dette såfremt du ikke er fyldt 18 år men har en værges accept eller har juridisk ret til at gennemføre ordren.

Ordren er først gennemført når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.


Returret

Ved handel hos os har man ret til 1 måneds fuld returret fra datoen varen er modtaget. Det er dog et krav at varen er ubrugt, emballagen ubrudt med originale labels samt at den sendes retur i samme stand som ved modtagelsen.

Refusion af købsbeløbet sker til det betalingskort der er anvendt ved ordreafgivelsen. Der er kan gå nogle dage inden pengene fremgår af din konto.


Fortrydelsesret

Et køb kan fortrydes uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber fra den dag varen modtaget. Hvis fristen udløber på en helligdag forlænges den til næstkommende hverdag.

For varer der bestilles samlet men modtages på forskellige dage starter fristen fra den dag sidste del af ordren blev modtaget.

Efter modtagelse af varerne må de håndteres på en måde således at varens art, egenskaber kan fastslås.

For at benytte din fortrydelsesret skal du meddele os om din beslutning om at fortryde købet i en skriftlig erklæring (fx brevpost eller e-mail). Det er således ikke nok blot at returnere varen, nægte at modtage den eller undlade at hente den fra posthuset.

Vi skal have modtaget meddelelse om at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten før fortrydelsesfristen er udløbet. Du må som køber kunne bevise at du har gjort brug af fortrydelsesretten inden udløb af fortrydelsesfristen. Det kan være ved en kvittering for afsendelse af brev eller kopi af afsendt e-mail.


Returnering

Ved returnering af varerne skal de til sendes til:

LilleAnd IVS

Godthåbsvej 97, st.th.

2000 Frederiksberg

Du har som køber ansvaret for at varerne er forsvarligt indpakket ved tilbagelevering og at de når frem til os. Fragtomkostningerne ved tilbagelevering skal du selv betale.

Varerne forventes afsendt senest 14 dages efter at vi har fået besked om du ønsker at benytte fortrydelsesretten.
Varerne skal sendes med omdeling og de modtages ikke hvis sendt pr. efterkrav.

Når varen er sendes retur skal der vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for købet.


Efter returnering

Den returnerede vare vil blive tjekket før det indbetalte beløb ved købet tilbagebetales. Beløbet vil blive tilbageført til samme betalingskort der er anvendt ved ordreafgivelsen.

Beløbet kan blive mindre eller helt mistes hvis varens værdi er forringet. Det kan være hvis:

    - Varen har været taget i brug
    - Varen er blevet beskadiget når den har været under købers ansvar
    - Varen er blevet håndteret på en anden måde end det har været nødvendigt for at fastslå dens art, egenskaber og den måde den fungerer på.
    - Der har været en overtrædelse af de begrænsninger der har været i fortrydelsesretten som følge af plombering, varetype m.m.

Reklamation

Alle køb hos er omfattet af købeloven. Det betyder man i den konkrete situation kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, få pengene retur eller et afslag i prisen.

Manglen må ikke være opstået som følge af fejlagtig brug eller skadeforvoldende adfærd.
Reklamationen skal gøres hurtigst muligt og inden for 2 måneder efter at manglen er opdaget.

For at gøre brug af reklamationsretten skal vi kontaktes pr. mail til info@lilleand.dk, pr. telefon eller pr. brevpost.

Hvis varen skal sendes retur til os gøres det til:

LilleAnd IVS

Godthåbsvej 97, st.th.

2000 Frederiksberg

Med varen bedes du vedlægge en så detaljeret beskrivelse af manglen som muligt. Ved en berettiget reklamation vil rimelige fragtomkostninger blive refunderet.Ved en uberettiget reklamation vil vi ikke dække udgifter til fragt, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen.
Køber har ansvaret for at varerne er forsvarligt indpakket ved returnering og at de når frem til os. Derfor er det en god ide at have en kvittering for afsendelse evt. track and trace nummer.


Klage

Der kan klages over ved at skrive til os på info@lilleand.dk. Hvis der ikke kan findes en løsning kan der klages til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (www.forbrug.dk).

Der kan også klages til EU-kommissionens online klageportal, hvilket som regel kun vil være relevant for købere med bopæl uden for Danmark.